Γνωστή δημοσιογράφος: «Γύρω στις 50.000 ευρώ θα στοιχίσει ο γάμος μας, είναι κιμπάρης ο άντρας μου» (vid)

Η δημοσιογράφος παντρεύεται και ετοιμάζει με τον σύντροφό της έναν ιδιαίτερα χλιδάτο γάμο που θα κοστίσει πολλά χιλιάδες ευρώ.

«Όλοι μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι ο Νεκτάριος θα μου πάρει τη θέση. Μετά μου λένε ότι έχει γίνει influencer. Το ζω και αυτό! Του έχουν κάνει πολλά αιτήματα, πολλές γυναίκες από το πουθενά. Εννοείται ότι δεν κάνει αποδοχή και άμα κάποια του στείλει μήνυμα, απαντάω εγώ.

Της λέω “γεια σου αγαπημένη μου, είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι Λεμονίδου, αγάπη μου, όλα καλά;”. Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι ο γάμος θα κοστίσει λιγότερο», είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.