Για ξέπλυμα χρήματος ενισχύει ο Μπάιντεν τον Ζελένσκι (vid)

Ο Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εξουσιοδοτώντας την Ουκρανία να χρησιμοποιεί αμερικανικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στη Ρωσία

Ο προτεινόμενος από τον εκλεγμένο πρόεδρο τραμ για το υπουργείο Δικαιοσύνης, Matt Gaetz λέει ότι αυτό που όλοι οι άλλοι φοβούνται πολύ να πουν: Ο πόλεμος της Ουκρανίας γίνεται ώστε «να ξεπλύνουν χρήμα»!

Ο Matt Gaetz δήλωσε συγκεκριμένα: «Νομίζω ότι ο λόγος για τον οποίο υπήρξε εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι επειδή το Αφγανιστάν μας τελείωσε… Αν είχαμε ακόμα το Αφγανιστάν για να ξεπλύνουμε χρήματα, πιθανότατα δεν θα χρειαζόταν αυτού του είδους η υπερβολική ανάμειξη στην Ουκρανία . Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε το Αφγανιστάν και μπορούμε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει εδώ και να πούμε, μια κατεύθυνση προς την οποία πιέζουν πολλοί από αυτούς τους «εργολάβους του πολέμου» που θέλουν ένα εκτεταμένο είδος πολέμου χαμηλής έντασης.

Όπως, αν υπάρχει τρόπος να οξυνθεί η πολεμική αντιπαράθεση, μετατρέπεται το σε ένα «προϊον» διάρκειας 20 και 30 ετών όπου κυκλοφορούν πάρα πολλά χρήματα και αγοράζονται ακατάπαυστα πολλά όπλα και στη συνέχεια αφού έχουμε εξαντλήσει όλα τα αποθέματα μας επιβάλλουν (οι εργολάβοι) να ξοδέψουμε περισσότερα χρήματα για να τα ξαναγεμίσουμε»

Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που ο διορισμός Gaetz, συναντά λυσσαλέες αντιδράσεις από το «βαθύ κράτος»…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1