Γιατί ο Μητσοτάκης θέλει κάθε χρόνο τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

“Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρόταση μου”, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο Open το πρωί της Τετάρτης.

Ένας ακόμα τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί φέτος στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο. Παναθηναϊκός και Άρης θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον Βόλο χωρίς τη στήριξη των οπαδών τους, σ’ ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι που μόνο διαφήμιση δεν αποτελεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Open το πρωί της Τετάρτης (22.05.24), ξεκαθάρισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με κόσμο.

“Το ζήτημα του τελικού Κυπέλλου αφορά την ΕΠΟ. Ο τελικός πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους. Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και να είναι πάγιο. Στο ΟΑΚΑ κάνουμε μεγάλες παρεμβάσεις και στο προπονητήριο και στο κυρίως στάδιο”, επισήμανε ο πρωθυπουργός.

“Έχω πει ότι μακάρι να έχουμε για πρώτη φορά νικητή ελληνική ομάδα στο Conference League και στον τελικό δυο ελληνικές ομάδες όσον αφορά στην Εuroleague”, πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα αλλά και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Ερωτηθείς αν θα πάει στον τελικό της Euroleague, είπε θα ξεκλέψω λίγο χρόνο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός να γιορτάσω μια μεγάλη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.