Γιατί ο Μητσοτάκης δεν διαγράφει τον Συρίγο – Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη (pic)

Ψηλά συνεχίζει να έχει το ζήτημα του Άγγελου Συρίγου και τις δηλώσεις του περί «παρωχημένης Συνθήκης της Λωζάνης» ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στα social media, ζητά τη διαγραφή του κ. Συρίγου από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, «αλλιώς, αποδεικνύει (ο κ. Μητσοτάκης) ότι είναι “λαγός” του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Ποια ατζέντα προσπαθεί να αλλάξει ο Πρωθυπουργός με τον άγαρμπο ανασχηματισμό του; Δείτε μαζί μου το βίντεο που ακολουθεί. -Βουλευτής Συρίγος 2020: «Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ιερή». -Βουλευτής Συρίγος 2024: «Το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης δεν έχει αξία». Τι άλλαξε; Ποιος ζητάει εδώ και χρόνια την αναθεώρηση της Συνθήκης; Ο Ερντογάν. Ποιος του κάνει αβάντα; Ο βουλευτής της ΝΔ. Το πράγμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Αφού ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε σήμερα να ανακατέψει την τράπουλα των στελεχών του, τον καλώ να διαγράψει τον κ. Συρίγο από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αλλιώς, αποδεικνύει ότι ο κ. Συρίγος είναι «λαγός» του. Κι όσο κι αν παίζει τις μουσικές καρέκλες μετακινώντας φθαρμένους υπουργούς στα υπουργεία στα οποία απέτυχαν παλιότερα, να ξέρει ότι υποχωρήσεις και υποκλίσεις δεν πρόκειται να περάσουν στα κρυφά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως Πατριωτική Αριστερά, θα είναι εδώ, απέναντί τους», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ