«Γελοιότητες οι υπογραφές…» – Προκαλεί ο Πορτοσάλτε με αδιανόητες δηλώσεις για τα Τέμπη (vid)

«Αυτό που βάζουν την κοινωνία και μαζεύει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια δημοκρατία την οποία οι ίδιοι θέλουν να την κάνουν μπανανία», είπε χωρίς ντροπή ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας το ψήφισμα για την τραγωδία στα Τέμπη, στο οποίο περισσότεροι από 1,3 εκατ. πολίτες έχουν υπογράψει ζητώντας να μπει τέλος στη συγκάλυψη και να ενεργοποιηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Ο Πορτοσάλτε βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον εκνευρισμό που παρατηρείται στο Μαξίμου που λαμβάνει τα ηχηρά μηνύματα της κοινωνίας, μέσω υπογραφών αλλά και δημοσκοπήσεων, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών να απαντά ξεκάθαρα ότι υπάρχει συγκάλυψη πολιτικών ευθυνών στο έγκλημα στα Τέμπη.

Ο Άρης Πορτοσάλτε προκαλεί για ακόμα μία φορά και βλέπει «ψύχωση» στην ελληνική κοινή γνώμη σχετικά με την υπόθεση του Κώστα Αχ. Καραμανλή. «Αν η οικογένεια Καραμανλή σέβεται τον ιδρυτή της παρατάξεως. θα έπρεπε η ίδια να δώσει την ευχή της στον νεότερο Κώστα Καραμανλή αποποιούμενος τη βουλευτική του ασυλία να παρουσιαστεί στο δικαστήριο προκειμένου η ελληνική κοινή γνώμη να βγάλει από μέσα της την ψύχωση. Υπάρχει μια ψύχωση. Δεν κρίθηκαν τα Τέμπη στις δύο εκλογές όπως εφάνη. Όπως φαίνεται τώρα το κόστος για την κυβέρνηση είναι μεγαλύτερο τώρα παρά όταν έγινε το δυστύχημα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ