Γαλάζια οργή: Ζητούν από τον Μητσοτάκη να διώξει τον αποτυχημένο Χρυσοχοΐδη!

Στη… δίνη του (γαλάζιου) κυκλώνα βρίσκεται εκ νέου το τελευταίο διάστημα ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με το paron.gr αναποτελεσματική (ανεπιτυχής) αντιμετώπιση των πυρκαγιών έχει αναζωπυρώσει την έντονη δυσφορία των ακραιφνών Νεοδημοκρατών προς το πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Τα… μηνύματα οργής από στελέχη και απλούς ψηφοφόρους φτάνουν, έστω και εξ αντανακλάσεως, τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Ενώ, για ευνόητους λόγους, αφήνουν εκτός του κάδρου των ευθυνών τον αρμόδιο υφυπουργό Ν. Χαρδαλιά, χρεώνουν εξ ολοκλήρου στον κ. Χρυσοχοΐδη την αποτυχία του κρατικού μηχανισμού στις πυρκαγιές.

Το αίτημα των γαλάζιων διαμαρτυρόμενων είναι ένα και συγκεκριμένο: Στον επικείμενο ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός να απομακρύνει τον κ. Χρυσοχοΐδη από το συγκεκριμένο υπουργείο, ει δυνατόν από την κυβέρνηση γενικώς.

Με την… προοπτική αυτή φαίνεται να συμφωνούν και ορισμένοι εντός του Μεγάρου Μαξίμου, που… ενοχλούνται από το γεγονός ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνομιλεί μόνο με τον πρωθυπουργό και κανέναν άλλον.

Δεν είναι τωρινό φαινόμενο οι αντιδράσεις Νεοδημοκρατών, καθώς υφίστανται από τους πρώτους κιόλας μήνες διακυβέρνησης.

Ορισμένοι σύμφωνα με το paron.gr εντός της κυβερνητικής παράταξης επισημαίνουν ότι η κατάσταση έχει πλέον βαρύνει πολύ και δεν αποκλείουν μια κίνηση-έκπληξη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη.

Δηλαδή, στον επικείμενο ανασχηματισμό να μετακινήσει τον κ. Χρυσοχοΐδη, αναθέτοντάς του ένα κομβικής σημασίας υπουργείο, για να ερμηνευτεί η μετακίνησή του ως αποδοκιμασία για τις επιδόσεις του στο τωρινό κυβερνητικό πόστο. Ούτως ώστε έτσι να… εκτονωθεί έστω και μερικώς η οργή των Νεοδημοκρατών. Πρόσωπα που συνομιλούν με τον πρωθυπουργό δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, του δίνουν ωστόσο ελάχιστες πιθανότητες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...