«Βόμβες» κατά της Δύσης για τον θάνατο του Ναβάλνι

Ο αντιπρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου Λούμπος Μπλάχα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη «Δύση» για τον θάνατο του Ναβάλνι.

Οπως είπε:

«Είναι λυπηρό, φυσικά, που πέθανε ο άνθρωπος, αλλά είναι περίεργο που ολόκληρη η Δύση προωθεί τώρα με χαρά τις θεωρίες συνωμοσίας εδώ, και ο θάνατός του δεν έχει καν ερευνηθεί. Ο Πούτιν σίγουρα δεν χρειαζόταν τον θάνατό του, ο Ναβάλνι θα έπρεπε να περάσει τις επόμενες δεκαετίες στη φυλακή και δεν απείλησε κανέναν πολιτικά. Σύμφωνα με αξιωματούχους, η αιτία του θανάτου του ήταν ένας θρόμβος αίματος. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, η υπόθεση ερευνάται, όλα τα άλλα είναι εικασίες.

Δεν θα προσποιούμαι ότι θα κλαίω όλο το βράδυ εξαιτίας του Ναβάλνι τώρα – χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν στη Γάζα και όλα τα ΜΜΕ τα φτύνουν πάνω τους, τώρα θα μιλάνε στον αέρα για μια εβδομάδα μόνο για αυτόν τον έναν Αμερικανό πράκτορα.

Καλύτερα να δουν τι κάνουν οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί στον Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση στα πρόθυρα του θανάτου σε αυτήν την ένδοξη Δύση, η οποία υπερηφανεύεται για την ελευθερία του λόγου και την προστασία των δημοσιογράφων.

Ας θυμηθούν πώς έμειναν σιωπηλοί όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκονζάλο Λίρα, ο οποίος επέκρινε τον Ζελένσκι, πέθανε πρόσφατα υπό κράτηση στην Ουκρανία.

Δεν το θυμόντουσαν καν. Και σήμερα θα ηθικολογήσουν για τον θάνατο του Ναβάλνι. Και πάλι, είναι πάντα λυπηρό όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, αλλά αυτό είναι σκέτη υποκρισία.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ