Βόμβα στα media το μεγάλο «όχι» του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1 (vid)

Μία έκπληξη επεφύλασσε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής Πάμε Δανάη για τη μία εκ των εκπομπών παραγωγής του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο, το οποίο τα ρεπορτάζ από την αρχή της χρονιάς έδειχναν ότι επιστρέφει από του Ιανουάριο του 2024 στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Όπως μετέφερε ο Αλέξης Μίχας, ο Αντώνης Κανάκης, με προσωπική του απόφαση, που δεν έχει να κάνει με τα θέλω του σταθμού ή τον προγραμματισμό του καναλιού, αποφάσισε να μην υπάρχει αυτήν την τηλεοπτική περίοδο το Βινύλιο στη μικρή οθόνη.

Η απόφαση του παρουσιαστή και παραγωγού έρχεται να επιβεβαιώσει παλαιές του δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι το Βινύλιο θα επέστρεφε μόνο αν υπήρχε περιεχομενικό υλικό για εκπομπές και όχι απλά για να κάνει μία ακόμα εκπομπή.

Ο Αντώνης Κανάκης φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να ζητάει να μειωθούν τα εβδομαδιαία επεισόδια της άλλης του εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» κατά ένα τουλάχιστον επεισόδιο. Από τέσσερα που είναι τώρα, σε τρία. Στόχος είναι και εδώ να υπάρχει καλύτερο και πιο σφιχτό περιεχόμενο που θα δένει τα επεισόδια μεταξύ τους και θα γίνεται καλύτερη σάτιρα.

Μάλιστα είναι διατεθειμένος να εισπράττει μικρότερη αμοιβή ανά σεζόν, αφού η εταιρεία παραγωγής του αμείβεται με το επεισόδιο και η απόφασή του να μειώσει τα επεισόδια ανά εβδομάδα θα σήμαινε σημαντικό μικρότερες απολαβές στο τέλος της σεζόν.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...