«Βόμβα» Ραγκούση: «Μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία»

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ότι «μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία», τονίζοντας πως «όποιος καταθέτει πρόταση μομφής, θέλει και εκλογές».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί και ερωτηθείς αν «έχει δυνατότητα κάποια κυβέρνηση να κάνει νοθεία» στις εκλογές, ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε χαρακτηριστικά: «μια κυβέρνηση επίορκη, που δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα τέτοια κυβέρνηση, βεβαίως και μπορεί, τί είναι δύσκολο νομίζετε; Βασιζόμαστε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα ευτυχώς μετά το ‘74 δεν υπήρξε επίορκη κυβέρνηση».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση έρχονται σε συνέχεια του αιτήματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή εκλογών υπό την επιτήρηση διεθνών παρατηρητών.

«Θα σας πω την προσωπική μου άποψη: εάν δεν ήταν καθιερωμένο στη χώρα μας κάθε φορά που πηγαίνει σε εθνικές εκλογές να διορίζεται υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, αυτή η κυβέρνηση έχει απωλέσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης έτσι ώστε και αν δεν τον είχαμε καθιερώσει θα έπρεπε να τον εφεύρουμε.

Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που αποτόλμησε να οργανώσει κύκλωμα υποκλοπών, από μια κυβέρνηση που δεν έχω αμφιβολία ότι είναι εμπλεκόμενη στην αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το επίπεδο.

Ο υπουργός Εσωτερικών είναι καθοριστικός για όταν γίνουν εκλογές και θα έχουμε παρουσία διεθνών παρατηρητών του ΟΑΣΕ όπως γίνεται σε όλες τις χώρες μέλη του ΟΑΣΕ», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...