Βόμβα Λακόπουλου για εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Υποκινούμενοι από τη ΝΔ και τον Ολυμπιακό στις κάλπες – Αφανής ηττημένος ο Τσίπρας

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό απόσπασμα από το άρθρο – βόμβα του Γιώργου Λακόπουλου με τίτλο “Έργο – αδράνειας- Τσίπρα η μεγάλη συμμετοχή στο ΚΙΝΑΛ. Αφανής <ηττημένος>. Προειδοποιητικό μήνυμα στον ίδιο για κρίσιμες αποφάσεις , ή οριστικό διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;”, στο anoixtoparathyro.gr:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ενδεχόμενο να πήγαν στις κάλπες και κάποιοι υποκινούμενοι από τη ΝΔ ή από τον…Ολυμπιακό, δεν αλλάζει την εικόνα για τη σχέση της Κουμουνδούρου με τους εκλογείς που -χωρίς να   αυτοχαρακτηρίζονται Αριστεροί- έκαναν το παλιό περιθωριακό κόμμα, πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Στρεφόμενοι στον αρχηγό του, όταν τους προδώσαν οι δικοί τους. . 

Παρόλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας, πολιτικός που έχει δώσει δείγματα γραφής για τις προθέσεις του- πέρα από τα λάθη του- έχει  περιθώριο να ανακάμψει ως ηγέτης απέναντι σε αυτούς τους ψηφοφόρους και να τους κινητοποιήσει στο πλευρό του απέναντι στη Δεξιά.

Αλλιώς η αύξηση της συμμετοχής στο ΚΙΝΑΛ θα αποδειχθεί τάση επαναπατρισμού και αυτό θα είναι η  αρχή του δικού του τέλους. Όχι μόνο σε ό,τι αφορά την επιστροφή του στη κυβέρνηση, αλλά και στο κόμμα του.

Στην πολιτική κορόιδα δεν υπάρχουν. Αν θέλει ο Αλέξης  Τσίπρας να διατηρήσει τα πρωτεία στη Δημοκρατική Παράταξη,  ξέρει τι πρέπει να κάνει. Γιατί αν τα χάσει απέναντι στο μέγα πλήθος των δημοκρατικών πολιτών, δεν θα τον χρειάζονται ούτε στον μικρό κομματικό ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...