Βόμβα από τον Τάισον μετά την «σφαγή» του ΠΑΟΚ – Η αινιγματική ανάρτηση για το μέλλον (pic)

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του Δικεφάλου για την άδικη αποβολή του στην αναμέτρηση με την Στεάουα, ρίχνοντας και «βόμβα» για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο Τάισον αποβλήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Στεάουα, αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία (!), με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί από το γήπεδο της Τούμπας με κλάματα.

Ο έμπειρος εξτρέμ, μάλιστα θέλησε μέσα από τα social media να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει την δύναμη να συνεχίσει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από το ποδόσφαιρο!

«Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που συνέβη σήμερα! Δεν έχω την δύναμη να συνεχίσω, σας ευχαριστώ για όλα! Εσείς οι οπαδοί κάνετε αυτόν τον σύλλογο τεράστιο! Συγγνώμη! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Το μήνυμα του έμπειρου μεσοεπιθετικού, είναι ενδεικτικό της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται μετά την άδικη αποβολή του και μένει να φανεί τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, μόλις ηρεμήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...