Βόμβα από κορυφαίο δημοσκόπο: Τι θα συμβεί με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές – Κόλαφος για Νίκο Ανδρουλάκη (aud)

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές μπορεί να έρθει τελικά τρίτο και όχι δεύτερο κόμμα εξέφρασε στον Real fm και την εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη ο Ζαχαρίας Ζούπης.

Ο γνωστός δημοσκόπος και πολιτικός αναλυτής της Opinion Poll ανέδειξε την λανθασμένη τακτική που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ στο θέμα των μη κρατικών ΑΕΙ, επισήμανε ότι οι κεντρώοι ψηφοφόροι του Κινήματος είναι δυρεστημένοι με την πολιτική του Ν. Ανδρουλάκη και εκτίμησε ότι το πολιτικό τοπίο με εξαίρεση την καθαρή πρωτιά της ΝΔ είναι ρευστό. Ο Ζαχαρίας Ζούπης τέλος υπογράμμισε επίσης ότι σε όλες τις έρευνες η πλειοψηφία της κοινής γνώμνης είναι υέρ της ίδρυσης μη κρατικών ΑΕΙ και αυτό το εκμεταλλεύθηκε πολιτικά ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ που έχουν κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου. 

ΠΗΓΗfimotro.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις