Βράζει από οργή η βάση του ΣΥΡΙΖΑ για την Λινού για την οποία έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις τις επόμενες ώρες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο έντιμος και ακέραιος αγωνιστής, Παύλος Πολάκης κατήγγειλε δημόσια ότι τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού για το δήθεν μπούλινγκ που έκανε στη συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη, Αναστασία Πατρούλια, ήταν ψεύτικα και η επιλογή της να κλάψει, δήθεν συγκλονισμένη, ήταν μέρος ενός “στησίματος” με στόχο τον ίδιο.

Το πρόβλημα για την Αθηνά Λινού για την οποία έρχονται συνταρακτικές αποκαλύψεις τις επόμενες ώρες είναι ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ακριβώς την ίδια άποψη με τον Παύλο Πολάκη και ακόμη χειρότερη. Ο απλός κόσμος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη πιστεύει ότι η Αθηνά Λινού έπαιξε το παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας και της διαπλοκής. Βέβαια οι αποκαλύψεις που θα κάνουμε τις επόμενες ώρες εδώ στο PERIODISTA.GR θα φωτίσουν όλες τις αθέατες πτυχές της θλιβερής εικόνας της Λινού. Ο Κυριάκος Βελόπουλος κατήγγειλε ότι μέσω του σόου, η Αθηνά Λινού θέλησε να προλάβει τις αποκαλύψεις του Παύλου Πολάκη για φίλο της που καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ.

Αν κάποιος κάνει μία απλή περιήγηση στα Social Media εύκολα θα αντιληφθεί ότι η Αθηνά Λινού αντιμετωπίζεται από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ως εχθρός εντός των τειχών. Τα σχόλια δεν μπορώ να τα αναμεταδώσω. Είναι πάρα πολύ σκληρά!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ