Βελόπουλος: Η κυβέρνηση κάνει καριέρα πάνω στην συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών

«Να ενημερώσουμε τον κο Μαρινάκη, ότι για να κάνει η Δικαιοσύνη την δουλειά της σωστά πρέπει να έχει όλα τα δεδομένα. Τα στοιχεία. Και όχι παραποιημένα όπως η κυβέρνηση αλλά και άλλοι φορείς αλλοίωσαν», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο «δυστυχώς αυτή η κυβέρνηση κάνει καριέρα πάνω στην συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, παραποιώντας στοιχεία και τον τόπο του εγκλήματος αλλοιώνοντάς τον».

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε: 

«Να υπενθυμίσουμε στον κο Μαρινάκη ότι για να υπάρξει πολιτική εργαλειοποίηση από κάποιους “πολιτικούς τυχοδιώκτες” όπως ο ίδιος αναφέρει, πρέπει να υπάρχει και συγκάλυψη από τους κυβερνώντες. Και εδώ υπάρχει συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών». 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.