Βελόπουλος για τη συμμορία της συγκάλυψης: «Θα πάνε φυλακή όσοι εγκλημάτησαν στα Τέμπη»

«Όσο και να προσπαθεί αυτή η “οργάνωση” να συγκαλύψει τις ευθύνες της, δεν θα τα καταφέρει» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

«Τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το έγκλημα των Τεμπών αποδεικνύουν ότι το σύστημα έκρυβε πολλά και δεν ήθελε να ακουστούν.
Και συνεχίζει να μη θέλει να ακουστούν» δήλωσε σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
«Όσο και να προσπαθεί αυτή η “οργάνωση” να συγκαλύψει τις ευθύνες της, δεν θα τα καταφέρει.
Θα πάνε φυλακή όσοι εγκλημάτησαν εις βάρος του ελληνικού λαού στα Τέμπη», πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.