«Βατερλό» για την Νοτοπούλου το 19-0 στη Θεσσαλονίκη

Δεν ήταν μόνο αυτή καθαυτή η απόφαση που έλαβε η νομαρχιακή επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον των «’87» και υπέρ του Κασσελάκη. Είναι και το… σκορ που κάνει εντύπωση, όπως μεταδίδει το topontiki.gr.

Η απόφαση βγήκε ομόφωνα, καθώς και τα 19 παρόντα από τα 31 μέλη της νομαρχιακής ενέκριναν το ψήφισμα.

Έχει ενδιαφέρον ότι απουσίαζαν τα έξι μέλη, που θεωρούνται επιρροής της Κατερίνας Νοτοπούλου και άλλα έξι μέλη που επέλεξαν να μην εμπλακούν στην αντιπαράθεση.

Σημειωτέον ότι στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια εκλέγεται και ο Χρήστος Γιαννούλης, επίσης επιφανές στέλεχος των «87».

Είχε προηγηθεί και μία βροχή από ανακοινώσεις ΟΜ (Οργανώσεις Μελών) της περιοχής, με την ίδια κατεύθυνση – αποδοκιμασία προς τους 87 και υπέρ του Κασσελάκη.

Δύσκολος ο δρόμος προς το συνέδριο και την προεδρική κάλπη…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.