Βαθιά κρίση στο ΠΑΣΟΚ – Νέες ηχηρές αποχωρήσεις από το κόμμα Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως όσο και να προσπαθούν τα στελέχη του να πείσουν για το αντίθετο, βρίσκεται σε βαθιά εσωτερική κρίση, με στελέχη να αποχωρούν το ένα μετά το άλλο δείχνοντας την ενόχλησή τους με την πορεία που έχει επιλέξει το κόμμα.

Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη πλέον είναι δεδομένη, καθώς όλοι βλέπουν ότι παρά την κατηφόρα που έχει πάρει η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ αν και στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να έχει πιάσει το ταβάνι του.
Τα τελευταία δύο στελέχη λοιπόν που είπαν αντίο στην Χαριλάου Τρικούπη ήταν η Μαριζέτα Αντωνοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια στις ευρωεκλογές του 2024 και ο Δημήτρης Μελίδης που διετέλεσε αναπληρωτής Τομεάρχης Θεσμών.

Αυτές οι δύο παραιτήσεις έρχονται να προστεθούν σε εκείνη του πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, Σωκράτη Ξυνίδη, ο οποίος σε ανάρτησή του άφησε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και των συνοδοιπόρων του, τονίζοντας πως δεν μπορεί να συμπορευτεί με αυτή την πολιτική αντίληψη και φιλοσοφία.

Την ίδια στιγμή σε όλα αυτά υπήρξε και το έντονο επεισόδιο του Νίκου Ανδρουλάκη με την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη η οποία μετά την αντίδραση της «κόπηκε» από την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην προανακριτική για τον Χρήστο Τριαντόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Λιακούλη ανέφερε ότι δεν είχε λάβει κάποια ενημέρωση από την Χαριλάου Τρικούπη για την σύσκεψη που έγινε την Τρίτη (18/03) σχετικά με την στάση του κόμματος στο αίτημα του πρώην υφυπουργού να οδηγηθεί απευθείας στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Ανδρουλάκης την χαρακτήρισε απαράδεκτη για τα όσα είπε και την κατηγόρησε ότι με την στάση της υπονομεύει την ενότητα του κόμματος.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι δεν δέχεται τέτοιου είδους κατηγορίες και αναφέρθηκε στη στήριξη της λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας όταν ήταν Γραμματέας της ΚΟ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών