Βαγγέλης Μαρινάκης: Ποιά νέα ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα απέκτησε

Στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη θα περάσει η Ρίο Άβε, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι τα μέλη του συλλόγου ενέκριναν την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας, στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει το 80% των μετοχών της Ριο Άβε, με τον ίδιο να είναι έτοιμος να επενδύσει άμεσα 20,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να γίνουν πληρωμές σε οφειλές της ομάδας, αλλά και ενίσχυση του κλαμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αλεξαντρίνα Κρουζ, παρουσίασε στα μέλη του συλλόγου την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη λεπτομερώς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα εκείνα να συμφωνήσουν στην πώληση της ομάδας.

Αυτό άλλωστε φανερώνουν και οι 555 ψήφοι υπέρ και μόλις 21 κατά(υπήρχαν και 20 αποχές) με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού μετά την Νότιγχαμ Φόρεστ, να αποκτά τα ηνία και άλλου ποδοσφαιρικού κλαμπ στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1