«Βάζουν κι αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ…» – Παρέμβαση-κόλαφος Πολάκη για τις αποχωρήσεις (vid)

Παρέμβαση-κόλαφος Πολάκη για τις αποχωρήσεις. Δηλώσεις για τις σημερινές 57 αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών έκανε στο περιστύλιο της Βουλής ο Παύλος Πολάκης.

«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους», σχολίασε ο ο Παυλος Πολάκης για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα, στη λήθη της ιστορίας», πρόσθεσε ο βουλευτής Χανίων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα», είπε και συμπλήρωσε:

«Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση και την ανατροπή και αντικατάσταση του Μητσοτάκη από μία προοδευτική κυβέρνηση».

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...