«Αφού λένε ότι είμαι φυτευτός της CIA εδώ…» – Το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα Κασσελάκη σε ραδιοφωνική εκπομπή (aud)

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε σήμερα το πρωί το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 και η εκπομπή «Μπρα ντε φερ».

Στο τηλέφωνο ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών που κλείνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Στη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, ο κ. Κασσελάκης σε χαλαρό ύφος αστειεύθηκε όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ρώτησαν πως έμαθε ότι ο σταθμός έχει γενέθλια.

«Όλα τα ξέρω, αφού λένε ότι είμαι φυτευτός της CIA εδώ, άρα όλα τα ξέρω», είπε αστειευόμενος.

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης, σε χαλαρή διάθεση, συνέχισε λέγοντας «να ξέρετε επίσης ότι ο Τάιλερ ως αμερικανός υπήκοος έχει συνταγματικές προστασίες από τις παρακολουθήσεις των ΗΠΑ. Πέρα τώρα από τα αστεία, θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή επιτυχία, πολλές εκπομπές να έχετε, να επιτελείται το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και να λέτε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους για να μπορούμε να έχουμε μια κοινωνία που να έχει περισσότερη ευαισθησία και αλληλεγγύη».

Πάντως φαίνεται ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει αποδεχθεί τη συγγνώμη του Άδωνη Γεωργιάδη όσον αφορά την έκφραση «μάπας» που του είπε χθες στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Action24, αφού όταν οι παρουσιαστές του ανέφεραν ότι ο κ. Γεωργιάδης πήρε πίσω τη συγκεκριμένη έκφραση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «αυτός έλεγε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη, αυτά τα πράγματα δεν παίρνονται πίσω».

Οι δύο παρουσιαστές κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη στο στούντιο των Παραπολιτικών 90,1 για μια μεγάλη συνέντευξη, με εκείνον να αποδέχεται την πρόσκληση, λέγοντας «θα τα κανονίσουμε όλα».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ