Αυτό το κανάλι από την ελεύθερη τηλεόραση θα δείχνει Europa League και Conference League για τα επόμενα 3 χρόνια

Ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα των δύο εκ των τριών κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε στην Ευρώπη, σε επίπεδο συλλόγων.

Το κανάλι ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα των αγώνων του UEFA Europa League και του UEFA Conference League για τα επόμενα 3 χρόνια.

Να τονιστεί πως οι διοργανώσεις θα συνεχίζονται να μεταδίδονται και από την συνδρομητική της Cosmote, ωστόσο από τη νέα σεζόν οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν ένα παιχνίδι από κάθε αγωνιστική της διοργάνωσης, στη φάση των ομίλων, αλλά και στα νοκ άουτ, ως και τους δύο τελικούς.

«Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των UEFA Men’s Club Competitions 2024- 2027 και τα δικαιώματα μετάδοσης για τις διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Conference League για τις επόμενες 3 αγωνιστικές περιόδους, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2024» αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, το κανάλι εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση.

Στο τέλος κάθε βραδιάς με δράση από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League o ANT1 θα προβάλλει όλα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της ημέρας από τις δύο διοργανώσεις και θα φιλοξενεί συνεντεύξεις από τα παιχνίδια των ελληνικών συλλόγων σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό show.

Να σημειωθεί πως η UEFA αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων, αντικαθιστώντας τη φάση των Ομίλων (Group Stage) με τη League Phase. Με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζεται το τηλεοπτικό προϊόν με ακόμη περισσότερους αγώνες και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική της League Phase.

Ο ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια κάνει ένα γερό «μπάσιμο» στο ποδόσφαιρο, καθώς από το 2007 έχει μεταδώσει μεταξύ άλλων αγώνες του Κυπέλλου UEFA, του Κυπέλλου Ελλάδας, του UEFA Europa League 2009-2015, το Euro 2020 και το Μουντιάλ του 2022. Ακόμη, έχει μεταδώσει Ευρωμπάσκετ και Μουντομπάσκετ, καθώς και παιχνίδια του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ