Αυτός είναι ο τίτλος και εξώφυλλο του βιβλίου του Στέφανου Κασσελάκη – Πόσα βιβλία προπωλήθηκαν – Πότε κυκλοφορεί (pic)

Υπό έκδοση είναι το βιβλίο του ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη με τίτλο «Δεύτερη Ευκαιρία» .

Ήδη προπωλήθηκαν ηλεκτρονικά περισσότερα από 300 βιβλία μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση της έναρξης των προπωλήσεων, οι οποίες γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site του εκδοτικού οίκου «Πεδίον».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στο βιβλίο του στην προγενέστερη σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη, κάνοντας μόνο μια γενική αναφορά, χωρίς να προσκομίσει συγκεκριμένα στοιχεία, σε ένδειξη σεβασμού για τα προσωπικά δεδομένα της οικογένειας του πρωθυπουργού.

Βέβαια, ο συγγραφέας δεν παραλείπει να εκδηλώσει την πικρία του για τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δέχτηκε από τη ΝΔ .

Δείτε το εξώφυλο:

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών