Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ – Όλο το προφίλ του

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, στα χέρια του οποίου περνάει η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ο 54χρονος ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ακτοπλοϊκής εταιρίας «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά.

Η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, καθιστώντας τη μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Επιπλέον, έχει γίνει γνωστός και για τη συμμετοχή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τον ναυτιλιακό τομέα.

Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το Tera Jet και τους ναυτικούς της ήταν εκεί προσφέροντας βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία.

Διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.

Προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».

Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών κατοίκων Κυκλάδων και τους επισκέπτες αυτών σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.

Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018

Το ράλι

Παράλληλα, ο 54χρονος εφοπλιστής είναι γνωστός και για την πορεία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το ράλι, η οποία ξεκίνησε από τα νεαρά του χρόνια.

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους σταθμούς στην καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις, έναν από τους πιο απαιτητικούς και γνωστούς αγώνες ράλι στον κόσμο.

Η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και οι καλές του επιδόσεις, ενίσχυσαν τη φήμη του ως ενός από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς ράλι.

Η επιτυχία του στο Ράλι Ακρόπολις δεν ήταν μόνο προσωπική νίκη, αλλά και μια σημαντική διάκριση για την ελληνική κοινότητα του ράλι.

Πρωταθλητής circuit 1995, 1996

Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997

Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008

Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015

Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...