Αυτοί κρύβονται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ – Ποια ονόματα αναφέρει ο Αλεξάντρ Ντούγκιν

Ο Ρώσος διανοούμενος Αλεξάντρ Ντούγκιν σχολίασε την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στο κανάλι του στο Telegram. Τονίζοντας ότι όποιος αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση θα δαιμονοποιηθεί και θα εξαλειφθεί, ο Ντούγκιν είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ήταν προβλέψιμη.

Ο Ντούγκιν είπε ότι η ευθύνη για την απόπειρα ανήκει στην ομάδα που αποτελείται από τους Ομπάμα, Μπλίνκεν, Χίλαρι Κλίντον και Μπάιντεν.
(σ.σ. ο τελευταίος βέβαια είναι άγνωστο εάν γνωρίζει ότι είναι στην ομάδα, ή αν το γνωρίζει είναι αμφίβολο εάν το θυμαται).

Περιγράφοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ως πραξικόπημα, ο Ντούγκιν είπε:

«Ο μόνος τρόπος να κρατηθεί ο παππούς … στην εξουσία είναι να σκοτώσει τον Τραμπ, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει υπό αυτές τις συνθήκες. Ουσιαστικά, υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος στις ΗΠΑ». είπε.

Ο Ντούγκιν πρόσθεσε ανάρτησή του:

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ
Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

«Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι μάρτυρας μιας ριζικής αλλαγής στην αρχιτεκτονική της εξουσίας. Ο Τραμπ αντιπροσωπεύει τις ΗΠΑ ως έναν από τους πόλους ενός πολυπολικού κόσμου.

Όπως όμως οι παγκοσμιοποιητές δεν ενδιαφέρονται για τις ΗΠΑ, δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους άλλους.

Ο Τραμπ είναι υπέρ της Αμερικής και κατά της παγκόσμιας κυβέρνησης, όπως ο Πούτιν είναι υπέρ της Ρωσίας, ο Σι Τζινπίνγκ είναι για την Κίνα, ο Μόντι είναι για την Ινδία και ο Ορμπάν, ο Φίτσο, η Μαρίν Λεπέν είναι υπέρ της Ευρώπης. …

Ο πολυπολικός κόσμος είναι ένα σύστημα κυριαρχιών, ενώ οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τη μοναδική πλανητική δύναμη που τους ξέφυγε από τα χέρια με την κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας και τη διάλυση της ΕΣΣΔ και στην οποία προσκολλώνται τώρα απελπισμένα.

Οι παγκοσμιοποιητές στράφηκαν απευθείας σε τρομοκρατικές τακτικές. Αυτό είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, όχι μια σειρά από συμπτώσεις… Ο Τάκερ Κάρλσον μου είπε σε μια ομιλία του στη Μόσχα ότι ο Τραμπ φοβάται σοβαρά μην τον σκοτώσουν οι παγκοσμιοποιητές.

Προφανώς είχε καλό λόγο. Όσο ο γέρο Τζο βυθίζεται στα πιο βαθιά γεράματα, τόσο πιο πιθανό είναι ο Τραμπ να δολοφονηθεί..»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;