Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που θα ψηφίσει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τις προτιμήσεις του στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, ως προς τη σταυροδοσία που θα κάνει αποκαλύπτει σιγά σιγά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προ ημερών ο υπουργός Υγείας είχε τονίσει με τη γνωστή έμφαση που έχει ο λόγος του, ότι είναι αδιανόητο όποιος ψηφίζει ΝΔ να μην βάλει σταυρό στον Φρέντι Μπελέρη.

Άρα,μ ο ένας σταυρός από τους 4 που έχει πάει στον Μπελέρη, διότι δεν φαντάζομαι άλλα να λέει δημοσίως και άλλα να κάνει στο παραβάν.

Ακόμα πιο πρόσφατα και σε δημόσια συνάντησή τους, ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε στον Σπύρο Καρανικόλα – ναι, είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο άλλοτε παράγοντας του ΠΑΣΟΚ, του Λοβέρδου και παλαιότερα του ΚΙΔΗΣΟ- ότι θα του δώσει ένα σταυρό.

Πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένο ότι ο υπουργός Υγείας θα ψηφίσει και τον Γιώργο Αυτιά, με τον οποίο έχουν κάνει αμέτρητες εμφανίσεις και στο πάνελ του πρώην δημοσιογράφου, αλλα και σε κομματικές εκδηλώσεις τελευταία.

Απομένει ένας σταυρός. Αλλά για τους τρεις είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;