Αυτή είναι η κατάσταση του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Τρίτης, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν».

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρόμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Χθες, Δευτέρα (08.04.24) επρόκειτο, όπως έλεγαν οι πληροφορίες, να υποβληθεί ξανά σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των βλαβών που έχει υποστεί εξαιτίας της πνιγμονής και της μειωμένης ροής οξυγόνου που του προκάλεσε υποξία εγκεφάλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;