Αυστηρές προειδοποιήσεις Ερντογάν στα κομματικά του στελέχη για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Δεν θα ξεφύγει κανείς» (vid)

«Ή θα συμμαζευτούμε ή θα λιώσουμε σας πάγος μπροστά στον ήλιο» είπε ο Ερντογάν.

«Δεν θα ξεφύγει κανείς από τις ευθύνες των εκλογικών αποτελεσμάτων»

Ερντογάν: «Ή θα δούμε τα λάθη μας και θα συμμαζευτούμε, ή θα συνεχίζουμε να λιώνουμε σαν πάγος που βρίσκεται απέναντι στον ήλιο. Ή θα κάνουμε τέλεια τη δουλειά μας από την αρχή μέχρι το τέλος ή δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε να πληρώσουμε πολύ βαρύτερο τίμημα. Η θα ενισχύσουμε τις γέφυρες αγάπης με το έθνος μας, ή δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους εαυτούς μας να γίνουμε σαν τα κόμματα που επικρίνουμε. Δεν μπορούμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, όποιος κι αν είναι, να σπαταλήσει 22 χρόνια εμπειρίας και 22 χρόνια δύσκολους αγώνες.

Δεν είναι ποτέ στην παράδοσή μας να αναζητούμε λάθη, ελαττώματα ή λάθη στον λαό μας. Δεν έχουμε καταφύγει ποτέ σε τέτοιο δρόμο στην πολιτική μας ζωή και δεν θα το κάνουμε τώρα. Ειλικρινά, κανένας από τους συνεργάτες μου που κάθεται γύρω από αυτό το τραπέζι, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, δεν μπορεί να ξεφύγει από την ευθύνη των εκλογικών αποτελεσμάτων της 31ης Μαρτίου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.