Από την Παλαιστίνη στην Πελοπόννησο ο Στέφανος Κασσελάκης – Μαίνεται ο «πόλεμος της Φέτας»

Μετά την διήμερη επίσκεψη στην Παλαιστίνη, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατείας με περιοδείες στην Ελλάδα.

Τρίπολη, Κερασίτσα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Πύλο, Πύργο και Αμαλιάδα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, η περιοδεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη. Η επόμενη στάση θα είναι στην πλατεία Ειρήνης στην Κερασίτσα, ενώ αναμένεται στην Σπάρτη στις 13:15, στο Πάρκο ΟΤΕ. Σήμερα το απόγευμα, στις 18:30, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσει στην αγορά της Καλαμάτας, με κατάληξη την Κεντρική Πλατεία όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια να ενισχύσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ «προς τα αριστερά», ο κ. Κασσελάκης, θα επιμείνει σε αριστερούς συμβολισμούς και η διήμερη αυτή περιοδεία θα κλείσει με επίσκεψη στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Όσον αφορά στις επικρίσεις για την επίσκεψη στη Δυτική Όχθη και καταρχάς την κριτική της κυβέρνησης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέτει εν κινδύνω τις σχέσεις της χώρας με το Ισραήλ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χθες, απάντησε πως δεν επρόκειτο για διπλωματικού χαρακτήρα ταξίδι.

Αντιθέτως, είπε, ο σκοπός του ταξιδιού ήταν αφενός να δοθεί ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης από τον ελληνικό λαό και τον ΣΥΡΙΖΑ στον παλαιστινιακό λαό που δοκιμάζεται, αφετέρου να σταλεί ένα πολιτικό μήνυμα προς την ΕΕ και τα προοδευτικά και αριστερά ευρωπαϊκά κόμματα για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών με κατεύθυνση την κατάπαυση του πυρός και την ειρήνευση στην περιοχή στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ.

«Αδιάβαστος» ή «ψεύτης» για τη φέτα ο Μητσοτάκης

Όσον αφορά στον «πόλεμο» που ξέσπασε για την «φέτα», ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στον πρωθυπουργό ότι αν δεν ήταν αδιάβαστος, τότε είπε ψέματα.

Και αν είπε ψέματα για ένα θέμα το οποίο οι πολίτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι, τότε, σύμφωνα με το σκεπτικό που διατύπωσε η Βούλα Κεχαγιά χθες, είναι να αναρωτιέται κανείς «τι ψέματα έχει πει και για άλλα θέματα μείζονος σημασίας: Για τα Τέμπη, τις υποκλοπές, τη φορολογία των πολιτών, την οικονομία».

Συγκεκριμένα, ως προς το θέμα με την φέτα, για την οποία ο πρωθυπουργός ανέφερε στη Βουλή την τιμή μισού κιλού χωρίς να το διευκρινίζει, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χθες έδειξε δύο επιλογές καμία εκ των οποίων δεν συμφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, όπως άφησε να εννοηθεί:

–είτε ο πρωθυπουργός πήγε αδιάβαστος στη Βουλή και έδειξε ότι- αν και ισχυρίζεται πως δίνει τη μάχη για την ακρίβεια – «δεν γνωρίζει τα στοιχειώδη για τις τιμές των τροφίμων στη χώρα μας» και εν προκειμένω πόσο κοστίζει ένα κιλό φέτα στην Ελλάδα, γιατί δεν τον αφορά.

–είτε ότι ξέρει αλλά «συνειδητά προσπάθησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό καταθέτοντας την τιμή που αφορά το μισό κιλό φέτας». «Αν η κυβέρνηση αποφασίζει να πει τόσο εύκολα και μάλιστα στη Βουλή ψέματα για την τιμή της φέτας ας σκεφτούμε τι ψέματα έχει πει και για άλλα θέματα μείζονος σημασίας: Για τα Τέμπη, τις υποκλοπές, τη φορολογία των πολιτών, την οικονομία» πρόσθεσε.

Μιλώντας στη συνέχεια για «κόλπα» έδειξε πως στην Κουμουνδούρου κυριαρχεί το σενάριο της εξαπάτησης – σε «εξαπάτηση» και «κουτοπονηριές» είχε αναφερθεί και ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλωστε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...