Απόστολος Λύτρας: Έφυγε από τα κρατητήρια προς την Ευελπίδων – Αναμένεται η προφυλάκισή του (vid)

Λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης ο Απόστολος Λύτρας αναχώρησε από τα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα, για να οδηγηθεί στην Ευελπίδων και στον εισαγγελέα.

Χθες, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στις Αρχές ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του η σύζυγός του Σοφία Πολυζωγοπούλου για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Ο ποινικολόγος παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και το βράδυ μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφιας.

Σήμερα το πρωί «περνά» την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Βίντεο με τη μεταγωγή του Λύτρα στον εισαγγελέα:

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε ότι η ίδια μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «δώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Σημειώνεται πως αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν στη σκιά του εκρηκτικού σκηνικού που στήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι, όπου διαμένει η γνωστή δικηγόρος.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο, μπήκε με τα κλειδιά του ποινικολόγου στο σπίτι, για να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρόμαξε, πάτησε τo panic button και λιποθύμησε. Έτσι, υπέβαλε μήνυση και στους δύο.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις από το ΑΤ Παλλήνης, όπου μεταφέρθηκε για να παραδοθεί στο πλαίσιο του εντάλματος σύλληψης, υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το παραπάνω σκηνικό και υπέβαλε μήνυση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

«Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι.

Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου…», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;