Αποχώρηση-βόμβα από το Documento του Κώστα Βαξεβάνη (pic)

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης αναφέρει τα ακόλουθα:

Δύσκολη μέρα η σημερινή. Μετά από 8 χρόνια κλείνει ένας κύκλος. Τι να πω και τι να γράψω. Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο μήνες. Στιγμές, συναισθήματα και άλλα πολλά. Πήρα πολλά δουλεύοντας εδώ. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και πολύ καλούς δημοσιογράφους όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ προσωπικά τον Κώστα Βαξεβάνη για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Την Κατερίνα Κατή για όσα μου έμαθε στο δικαστικό ρεπορτάζ, όπως επίσης και όλους όσους τόσα χρόνια δίναμε μάχες για το καλύτερο δημοσιογραφικό αποτέλεσμα: Αρχισυντάκτες, διευθυντές, διορθωτές, δημοσιογράφους, το ατελιέ, το εμπορικό, το διοικητικό προσωπικό. Όλους. Συγγνώμη που δεν αναφέρομαι στον καθέναν ξεχωριστά αλλά δεν θα χωρούσαν εδώ τα ονόματα και θα ναι σαν να αδικώ κάποιους και δεν το θέλω.

Δείτε την ανάρτησή του για τον Κώστα Βαξεβάνη

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.