Αποστολάκης για Κασσελάκη: «Δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος» (pic)

Με μήνυμα του στα social media o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης εκφράζεται θετικά για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη -ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε εκφραστεί θετικά και για την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου – η υποψηφιότητα Κασσελάκη «μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά», «πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες» και «μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Η ανάρτηση Αποστολάκη

«Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη επιστημονική κατάρτιση. Κάθε υποψήφιος που προτάσσει ένα αξιόλογο και φρέσκο πρόγραμμα που απηχεί την κοινωνία και τις ανάγκες της μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.