Αποστολάκης για Κασσελάκη: «Δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος» (pic)

Με μήνυμα του στα social media o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης εκφράζεται θετικά για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη -ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε εκφραστεί θετικά και για την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου – η υποψηφιότητα Κασσελάκη «μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά», «πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες» και «μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Η ανάρτηση Αποστολάκη

«Η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορεί και αυτή να αποτελέσει μια πολύ καλή πρόταση για την κεντροαριστερά. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με καινοτόμες ιδέες και μεγάλη επιστημονική κατάρτιση. Κάθε υποψήφιος που προτάσσει ένα αξιόλογο και φρέσκο πρόγραμμα που απηχεί την κοινωνία και τις ανάγκες της μπορεί να αποτελέσει δυναμικό κεφάλαιο για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση