Αποκαλύψεις μέσα στη νύχτα σε τηλεοπτική εκπομπή από τον Μωραΐτη: Αυτή είναι η σοκαριστική αλήθεια για Αχτσιόγλου, Τζανακόπουλο και ΣΙΑ (vid)

Νέο “χτύπημα” του γνωστού στιχουργού, Νίκου Μωραΐτη, κατά της Νέας Αριστεράς, της παρέας δηλαδή των Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλου, μέσα από το Attica TV. Εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού είχε καλεσμένο τον Νίκο Μωραΐτη, του οποίου είναι γνωστές οι θέσεις του μέσω των κοινωνικών δικτύων, για την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον Στέφανο Κασσελάκη, απέναντι σε όσους αποχώρησαν και ίδρυσαν την Νέα Αριστέρα, μετά την ήττα τους στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την Νέα Αριστέρα, ήταν και πάλι καυστικός χαρακτηρίζοντάς τους «αδίστακτους» και «αριβίστες» και ότι μόνο στο ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να βρίσκονται.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1