Αποκαλυπτικό βίντεο: Ο Άδωνις καταγγέλλει τον Χατζηδάκη για ρουσφέτια και ο Αυτιάς είναι στη μέση (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι αποκαλυπτικό για την γελοιότητα που χαρακτηρίζει, κυριαρχικά πλέον, την πολιτική ζωή του τόπου.

Πριν από χρόνια λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει τον Κωστή Χατζηδάκη για ρουσφέτια. Και στη μέση βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς που τότε παρίστανε τον δημοσιογράφο.

Σήμερα και οι τρεις “αγωνίζονται” από την ίδια… πλευρά της ιστορίας. Από την πλευρά της φαιδρότητας, αφού συμμετέχουν όλοι τους στον θίασο Μητσοτάκη. Οι δύο ως κορυφαίοι υπουργοί του και ο τρίτος ως ευρωβουλευτής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ