Αποκαλυπτικό έγγραφο φωτιά για την τραγωδία στα Τέμπη αποκαλύπτει τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη (pic)

«Στον ΟΣΕ τοποθετείται μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Τερεζάκης, ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα ήταν εξωτερικός τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης του ΟΣΕ για θέματα συντήρησης συστημάτων, αποκατάστασης ζημιών και τηλεδιοίκησης», αναφέρει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παππά:

Μετά την τραγωδία στα Τέμπη η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί αγωνιωδώς να αποκρύψει την αλήθεια και τις ευθύνες της.

Ο κ. Καραμανλής κρύβεται.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραιτήθηκαν στα… λόγια και συνέχισαν να «τρέχουν» τους Οργανισμούς, παρότι ελεγχόμενοι. Τελικώς, αποχώρησαν μετά τις καταγγελίες μας.

Σήμερα, στον ΟΣΕ τοποθετείται μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Τερεζάκης.

Ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα ήταν εξωτερικός τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης του ΟΣΕ για θέματα συντήρησης συστημάτων, αποκατάστασης ζημιών και τηλεδιοίκησης.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δηλαδή, επέλεξε για διευθύνοντα σύμβουλο, μετά το δυστύχημα, τον άνθρωπο που ως σύμβουλος φέρει ευθύνη για την κατάσταση της υποδομής.

Η επιχείρηση συγκάλυψης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...