Αποκάλυψη: Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου και Μενεγάκη – Τι συνέβη, τι προκάλεσε την οργή

Η Ελένη Μενεγάκη ακούγεται πως οι σχέσεις με τον Σάββα Πούμπουρα δεν είναι καλές και μάλιστα ο ένας έκανε unfollow τον άλλον.

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το θέμα αποκάλυψε πως η Ελένη Μενεγάκη είχε εκνευριστεί για ένα ρεπορτάζ που είχαν προβάλει σε παλαιότερη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αν και ζήτησε συγγνώμη προσωπικά η ωραία Ελένη δεν έδειξε να τη συγχωρεί.

«Εμένα με έχει κάνει μπλογκ πολλά χρόνια η Ελένη δεν τη βλέπω. Εμένα με έχει μπλοκάρει, δεν μπορείς να τη βρεις καν στο instagram. Παλιά όταν ήμασταν στο Epsilon για ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα το οποίο την είχε ενοχλήσει. Ήθελα να στηρίξω τον Μαρίνο αλλά της ζήτησα δημόσια συγγνώμη αφού την ενόχλησε.

katerina kainourgiou eleni menegaki.jpg largeΟ Μαρίνος επέμενε πως ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε δεν ίσχυε. Εγώ τελοσπάντων ζήτησα συγγνώμη προσωπικά αλλά δεν λύθηκε, με έχει ακόμα μπλοκ. Προσπάθησα τηλεφωνικά να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν ήθελε. Όταν ακούς από το περιβάλλον πως δεν θέλει να σε βλέπει λες γιατί να ασχοληθώ;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Όργιο φημών: Ο Ανδρουλάκης θα διαγράψει την Άννα Διαμαντοπούλου;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...