Αποκάλυψη – βόμβα: H Kεραμέως διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη

Tην αποκάλυψη ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει εγκρίνει εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη από το σχολικό έτος 2020-2021, σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος κάνει λόγο για «παρακμή» και για «σκοταδιστική αποφάση Κεραμέως», υπενθυμίζοντας ότι η υπουργός Παιδείας δεν είχε «δει» τους νεοναζί στην επίθεση που έγινε στο ΕΠΑΛ Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

«Η χρήση υλικού της Ελλ. Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική αποφάση Κεραμέως. Στην επίθεση στο ΕΠΑΛ δεν είχε δει τους νεοναζί, τώρα κάνει πως δεν βλέπει την alt right κ διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του Γεωργιάδη. Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή», ανέφερε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από δημοσίευση του tvxs, που φιλοξένησε το αποκαλυπτικό άρθρο του εκπαιδευτικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι τουλάχιστον 14 προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής έχουν πάρει έγκριση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας. 

Βεβαίως, το θέμα δεν είναι μόνο η «τζάμπα διαφήμιση» του «μαγαζιού» του Άδωνη Γεωργιάδη –όπως αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος–, αλλά και το κατά πόσο είναι θεμιτό και ηθικό να υπάρχει αυτή η «συνεργασία» μεταξύ υπουργών της ίδιας κυβέρνησης, για την προβολή εταιρείας που ανήκει στον έναν από τους δύο. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις