«Απλά δεν μπορώ να κρατήσω…» – Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου – Τι συνέβη στον «αέρα» της εκπομπής

Μια προσωπική δύσκολη στιγμή φαίνεται πως περνά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Super Κατερίνα στον Alpha.

Όσο έπαιζαν τα θέματα του «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια άρχισε να κλαίει, αποκαλύπτοντας ότι είναι κάτι προσωπικό.

«Έχω αποσυντονιστεί τελείως, είναι κάτι τελείως δικό μου. Με συγχωρείται, είναι κάτι προσωπικό. Απλά δεν μπορώ να κρατήσω τη στεναχώρια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι συνεργάτες της τη ρώτησαν τι έχει συμβεί, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως πρόκειται για κάτι προσωπικό.

«Μου αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι»

«Με έχεις ανησυχήσει, πραγματικά στο λέω» είπε στην παρουσιάστρια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, επισημαίνοντας πως είναι όμορφη όταν κλαίει. «Μου αρέσει αυτή η εικόνα, αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι», συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το προξενιό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Λίγο νωρίτερα σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή ο Φίπστερ μίλησε για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον καθηγητή του Fame Story να κάνει προξενιό στην παρουσιάστρια.

Ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος που κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου να εμφανιστεί στο Θάρρος ή Αλήθεια του Φίπστερ, σημειώνοντας πως πρέπει και αυτή να τσαλακωθεί.

Ο Φίπστερ πιάστηκε από το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε ελεύθερος και θέλησε να του κάνει προξενιό με την επίσης ελεύθερη Κατερίνα Καινούργιου.

«Εσύ είσαι ελεύθερος, η Κατερίνα είναι ελεύθερη γιατί δεν πάτε για ένα date;» σημείωσε ο Φίπστερ, επισημαίνοντας πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι το στυλ της αγαπημένης παρουσιάστριας.

«Κατερίνα σκέψου το, είναι καλό παιδί, είναι δοτικός, δεν είναι τσιγκούνης που είναι σημαντικό. Είναι λίγο γκρινιάρης αλλά θα τα βρείτε» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ