Απίστευτο: Πόσα χρήματα χρειάζονται για να σωθούν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Το επικείμενο Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί με υβριδική διαδικασία, δηλαδή ταυτόχρονα με αυτοπρόσωπη παρουσία και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος.

Επίσης, σύμφωνα με το Dnews, ο Οικονομικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ενημέρωσε την ΠΓ σχετικά με την κατάσταση των ΜΜΕ του κόμματος.
Σύμφωνα με μέλη του οργάνου ανέφερε ότι “τα ΜΜΕ δεν σώζονται ούτε με ένα δωμάτιο λεφτά” και παρουσίασε ως μονόδρομο την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή.

Νέα συνεδρίαση της ΠΓ θα συγκληθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.