Απίστευτα πράγματα: Ο Φουρθιώτης θα κάνει εκπομπή μέσα από τη φυλακή (pic)

Κάτι περισσότερο από έναν μήνα, από τότε που πέρασε την πύλη του Κορυδαλλού, ο Φουρθιώτης ετοιμάζει ραδιοφωνική εκπομπή.

Σε post που δημοσιεύτηκαν στα social media του Party 104 και φέρουν την υπογραφή του τμήματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του σταθμού, αναφέρεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκινά εκπομπές εκεί, από την άλλη Δευτέρα 21/06 και κάθε μέρα μάλιστα για δύο ώρες, από τις 14.15 έως τις 16.15.

Ο παρουσιαστής, εκδότης και πρόεδρος του ΔΣ του Party 104 κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε έκρηξη και οπλοφορία, απόπειρα εκβίασης και άλλα αδικήματα, ενώ η εταιρεία που λειτουργεί τον ραδιοσταθμό ελέγχεται από τους εισαγγελείς για υποβολή ανακριβών δηλώσεων στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpartyfm104gr%2Fposts%2F1826571077553770&show_text=true&width=500
ΠΗΓΗflash.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.