Απίστευτα πράγματα: Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τον Οικονόμου μετά φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Ελλάδα αλώθηκε από ορδές νεοναζί Κροατών που διέσχισαν την μισή χώρα ανενόχλητοι, έφτασαν στον «στόχο» τους, και τον «εκτέλεσαν». Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι οι δολοφόνοι εισήλθαν στην χώρα μας για να αφαιρέσουν ζωές. Και δυστυχώς το κατάφεραν.

Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, ειδικά μετά τη μεγάλη συζήτηση που γίνεται για το κλίμα ανασφάλειας που σαρώνει ολόκληρη την επικράτεια, θα λαμβάνονταν δραστικά μέτρα, ώστε να ενισχυθεί η Δημόσια Ασφάλεια.

Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη όμως, συνέβη κάτι αδιανόητο: Αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας για τον αρμόδιο υπουργό! 

Ο οποίος μάλιστα μέχρι πρότινος, δήλωνε …αναρμόδιος!

Το δημοσίευμα από το Nantia report:

Η δολοφονία σε οπαδική συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια προκάλεσε αύξησε την φύλαξη για την ασφάλεια στην .. περιουσία του Υπουργού

Η Υπουργοποιηση του Γιάννη Οικονόμου στην τοπική Υποδιευθυνση Ασφαλείας Λαμίας (αν και ο Νομος εχει μακροβιότερο Υπουργό το Χρήστο Σταϊκουρα) προκάλεσε τα ευαίσθητα αντανακλαστικά Αξιωματικών να δείξουν αρεστοί στη νεα πολιτική ηγεσία και εντολή για επιπλέον μέτρα στατικής φύλαξης και περιπολίας στο πολιτικό γραφείο και την οικία, και την περιουσία,  του νέου ΥπΠροΠο.

Η δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή για την ανώτατη φυσική και πολιτική ηγεσία προκάλεσε μονο δηλώσεις και μετατόπιση ευθυνών. Η αναφορά κύκλων του Υπουργείου ΠροΠο για τη διάθεση “2000 και πλέον αστυνομικών για την την αντιμετώπιση φαινομένων Αθλητικής Βίας” ωστόσο για άλλη μία φορά έρχεται μετα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή χωρίς ουσιαστική λήψη μέτρων και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας,  καθως κρίθηκε ότι ο προϊστάμενος της Αθλητικής Βίας (ο οποίος είχε προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση) και έξι διοικητές Υπηρεσιών της Τροχαίας έφεραν ευθύνη, αντι για την αρμόδια Διεύθυνση Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ που έμεινε .. παρατηρητής.

Με ενημερωση αστυνομικής πηγής του NantiaReport.gr αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στο ένστολο προσωπικό της Υποδιευθυνσης Ασφαλείας Λαμίας η εντολή από Αξιωματικό της Υπηρεσίας στην οποία αναφέρει, «Όσον αφορά τους χώρους ιδιοκτησίας του κ. Υπουργού στη Λαμία, πλέον η υπηρεσία μας (Υ/Δ.Α.Λ) έχει διαταχθεί για αυστηρή επιτήρηση τους, μαζί με τις λοιπές υπηρεσίες. Οι εκτελουντες υπηρεσία εποχουμενης περιπολίας και πλέον θα συντασουν και δεύτερη αναφορά με τις ακριβείς ώρες επιτήρησης καθε σημειου, την οποία θα συρραπτουν μαζί με την κανονική αναφορά τους. Σχέδιο αυτής της αναφοράς υπάρχει στο γραφείο του Αξυπ.»

Αντί ο αρμόδιος Υπουργός να αναλάβει τις ευθύνες του ως πολιτικός προϊστάμενος της ένστολης ΕΛΑΣ καθως θέλει να απολαμβάνει τα προνόμια της ασφάλειας – απο θέσεως- επιλέγει την αποποίηση των ευθυνών και προβαίνει σε δηλώσεις “αντιμετώπισης της δράσης οργανωμένων και υων φαινομένων Αθλητικής Βίας ” αν και οπως επισημαίνουν υπηρεσιακοί κύκλοι, “θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ