Αν ο Χάρης Δούκας κατέβει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα επιβεβαιώσει ότι είναι ο μεγαλύτερος αμοραλιστής

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Κυκλοφορεί από χθες ότι ο Χάρης Δούκας, τώρα που ο Νίκος Ανδρουλάκης τελειώνει στο ΠΑΣΟΚ, θα κατέβει για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Εκτός του ότι με τον Χάρη Δούκα το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει καμία τύχη (εξάλλου λόγω της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει σοβαρό υποψήφιο βρέθηκε στη θέση του Δημάρχου Αθηναίων), αν επιλέξει να βάλει υποψηφιότητα για την ηγεσία του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος θα στιγματιστεί με τρόπο ανεξίτηλο.

Θα επιβεβαιώσει και θα αποδείξει ότι είναι ένας τυχοδιώκτης της πολιτικής και ένας αμοραλιστής.

“Μα, γιατί;” θα ρωτήσει κάποιος.

Μα, γιατί έχει ηθική υποχρέωση απέναντι στους ψηφοφόρους που τον εξέλεξαν μόλις πριν από λίγους μήνες στο Δήμο Αθηναίων να ολοκληρώσει την θητεία του. Αν ο Χάρης Δούκας διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι είναι ένας τυχοδιώκτης που χρησιμοποίησε τις αυτοδιοικητικές εκλογές απλά ως σκαλοπάτι για να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο δημοκρατικός κόσμος δεν θα το συγχωρήσει ποτέ αυτό και ο λαός λέει “όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα”.

Από την άλλη, κακά τα ψέματα, αν δεν υπήρχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πολιτικά τελειωμένος Ανδρουλάκης, τον Χάρη Δούκα δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του.

Ελπίζω ότι θα δείξει με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι σοβαρός άνθρωπος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ