Ανατροπή και στην τηλεθέαση με το Mega Channel

Την πρωτιά, με βραχεία κεφαλή, στον αγώνα για την τηλεθέαση ανέκτησε το Mega την Παρασκευή, η οποία αν και «πρόλογος» λόνγκ γουίκεντ, ένεκα 25ης Μαρτίου, παρουσίασε υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης τηλεθεατών. Απόδειξη τα πέντε κανάλια που απέσπασαν μερίδια με διψήφια ποσοστά.

Σκληρή κόντρα επίσης αναπτύχθηκε μεταξύ ΑΝΤ1, Star και Σκάι, η κατάταξη των οποίων φαίνεται να κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δυναμομετρήσεων που πραγματοποίησε η Nielsen.

Ισοβάθμησαν επίσης ΕΡΤ1 και OPEN, νεκρανάσταση θα μπορούσε να πει κάποιος ότι σημειώθηκε στην ΕΡΤ2 καθώς το μερίδιο του σταθμού αυξήθηκε σχεδόν κατά 50%, από τη μία μέρα στην άλλη, χάρη στην απευθείας μετάδοση (19.00- 21.00) των Α’ Χαιρετισμών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση