Ανατροπή: Η ριψοκίνδυνη κίνηση του Αλαφούζου που μπορεί να χαντακώσει τον ΣΚΑΪ (vid)

Για την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21:00 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις στους τηλεθεατές – όχι απαραίτητα ευχάριστες.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Super Κατερίνα», κόντρα σε ό,τι περιμέναμε, ο ΣΚΑΪ θα παρουσιάσει την πρεμιέρα του ριάλιτι… σχεδόν μαγνητοσκοπημένη.

Τα άλλαξε όλα: H «αγρότισσα» Ράνια αφήνει τους πάντες άφωνους 5 χρόνια μετά το Big Brother (Pics)
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, οι παίκτες θα μπουν στο σπίτι του «Μαγάλου Αδερφού» την Παρασκευή και την Κυριακή το πρωί θα γυριστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της πρεμιέρας που θα μεταδοθεί στον ΣΚΑΪ, με τον Πέτρο Λαγούτη στα ηνία της παρουσίασης. Στην ουσία, δηλαδή, ο παρουσιαστής θα δίνει πάσα στα ήδη γυρισμένα κομμάτια κι αυτό διότι οι ιθύνοντες ήθελαν να εξασφαλίσουν πως η πρεμιέρα θα είναι «σφιχτή» και δεν θα κουράσει.

Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν πολλά λάθη, δεδομένου του ότι ο Λαγούτης απέχει πάρα πολύ καιρό τηλεοπτικά.

Πρόκειται, πάντως, για κίνηση που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη από το τηλεοπτικό κοινό και μένει να δούμε αν θα στοιχίσει σε τηλεθέαση στον νέο κύκλο του ριάλιτι ή όχι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.