Ανατροπή από τον Αλαφούζο για κορυφαίο παρουσιαστή του ΣΚΑΪ – Θα του δώσει χρυσάφι…

Δεν πέρασαν 24 ώρες από τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Οικονόμου και τις σκέψεις που υπάρχουν στον AΝΤ1 ως προ την αντικατάσταση του Γ. Παπαδάκη και σύμφωνα με το fimotro.gr η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ αντιλήφθηκε ότι πρέπει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον γνωστό δημοσιογράφο αφενός γιατί δύσκολα θα βρει στη δημοσιογραφική αγορά πιο έμπειρο και παρεμβατικό και αφετέρου επειδή τόσο ο ANT1 όσο και η ΕΡΤ καλοβλέπουν τον Δημήτρη Οικονόμου για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Μάθαμε λοιπόν ότι στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζουν δυνατό συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γ. Αλαφούζος άκουσε τις διαφορετικές εισηγήσεις των συνεργατών αλλά την απόφαση την πήρε ο ίδιος. Μέτρησε η προσωπική επαφή, η δημοσιογραφική παρέμβαση και το ότι η εκπομπή του τα δυο τελευταία χρόνια έρχεται δεύτερη σε τηλεθέαση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.