Ανατροπή από τον Αλαφούζο για κορυφαίο παρουσιαστή του ΣΚΑΪ – Θα του δώσει χρυσάφι…

Δεν πέρασαν 24 ώρες από τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Οικονόμου και τις σκέψεις που υπάρχουν στον AΝΤ1 ως προ την αντικατάσταση του Γ. Παπαδάκη και σύμφωνα με το fimotro.gr η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ αντιλήφθηκε ότι πρέπει να ανανεώσει την συνεργασία της με τον γνωστό δημοσιογράφο αφενός γιατί δύσκολα θα βρει στη δημοσιογραφική αγορά πιο έμπειρο και παρεμβατικό και αφετέρου επειδή τόσο ο ANT1 όσο και η ΕΡΤ καλοβλέπουν τον Δημήτρη Οικονόμου για τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Μάθαμε λοιπόν ότι στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζουν δυνατό συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Γ. Αλαφούζος άκουσε τις διαφορετικές εισηγήσεις των συνεργατών αλλά την απόφαση την πήρε ο ίδιος. Μέτρησε η προσωπική επαφή, η δημοσιογραφική παρέμβαση και το ότι η εκπομπή του τα δυο τελευταία χρόνια έρχεται δεύτερη σε τηλεθέαση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση