Αναβολή για την πρεμιέρα του Mega – Τι συνέβη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κατά δύο εβδομάδες έλαβε αναβολή προκειμένου να βγει στον «αέρα» του Mega Channel, το υβριδικό κανάλι «Mega news».

Όπως αναφέρει η real news, προκειμένου το κανάλι να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα οι πρόβες συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς έτσι η ώστε στην πρεμιέρα (αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου) να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το νέο υβριδικό κανάλι του MEGA πρόκειται να αναμεταδίδει τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, ενώ στις ενδιάμεσες ώρες θα μεταδίδει ζωντανά ενημερωτικές εκπομπές.

Επίσης στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στις 10 θα αναλάβει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθεί μεσημεριανή εκπομπή με τη Μάιρα Μπάρμπα και το βράδυ το «Mega news» θα αναμεταδίδει από το ONE το πολιτικό talk show με τον Τάκη Χατζή.

ΠΗΓΗmediatime.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα δύο πρόσωπα που θα πετάξει στα σκυλιά ο Μητσοτάκης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στη συνέντευξη-φιάσκο που έδωσε...

Η σοκαριστική διαπίστωση ψυχιάτρου για τη συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη για τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΣε μία άκρως ενδιαφέρουσα και σοκαριστική διαπίστωση...

Όργιο φημών: Ο Ανδρουλάκης θα διαγράψει την Άννα Διαμαντοπούλου;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...