Αναβάλλεται η επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία

Η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Τουρκία για συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβλήθηκε, με τις ακριβείς αιτίες της αναβολής να μην έχουν διευκρινιστεί επίσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, που επικαλείται τουρκικές πηγές, η επίσκεψη του Πούτιν ενδέχεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου.

Ενώ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε πως οι προετοιμασίες για τη συνάντηση συνεχίζονται, ανακοινώσεις από το ΑΠΕ διευκρινίζουν τη συνέχεια των εν λόγω προετοιμασιών. Επιπρόσθετα, ένας Τούρκος αξιωματούχος ανέφερε στο Reuters την προηγούμενη εβδομάδα ότι η επίσκεψη του Πούτιν στην Τουρκία ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...