Ανέλαβαν την ευθύνη: «Ο Πρετεντέρης παρέχει με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του στις συμμορίες των πολιτικών και οικονομικών πλιατσικολόγων»

Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε δύο καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου.

Στην ίδια προκήρυξη ο «Προλεταριακός Πυρήνας» ανέλαβε την ευθύνη και για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΔΕΔΔΗΕ.

Την ίδια ώρα, οι αντιεξουσιαστικές ομάδες «Πυρήνες Άμεσης Δράσης» και «Πυρήνας Εξεγερτικής Βίας» ανέλαβαν, με ξεχωριστή τους προκήρυξη στο indymedia, την ευθύνη για τα γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του Γιάννη Πρετεντέρη.

«Ο Πρετεντέρης παραμένει διαχρονικά ένα κακέκτυπο δημοσιογράφου που παρέχει με το αζημίωτο τις υπηρεσίες του στις συμμορίες των πολιτικών και οικονομικών πλιατσικολόγων που συνεχίζουν ανενόχλητοι την λεηλασία τους σε βάρος των καταπιεσμένων» αναφέρεται στο κείμενο.

«Η εμπρηστική επίθεση έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Ψυχικού αφιερώνεται σε όσους και όσες ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει λοιδωρήσει, συκοφαντήσει, εξευτελίσει και διαπομπεύσει όλα αυτά τα χρόνια» γράφουν οι δράστες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ