Αληθινή «τραγωδία» για τον Γιώργο Παπαχρήστο παρά το λιβάνισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Διαβάσατε σε προηγούμενη αποκάλυψη που έκανα για τη μυστική δημοσκόπηση με τους τέσσερις πασίγνωστους δημοσιογράφους που βολιδοσκοπεί ο Νίκος Ανδρουλάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτήν την έρευνα τελευταίος έρχεται ο Γιώργος Παπαχρήστος, τον οποίο από ότι φαίνεται η κοινωνία και το εκλογικό σώμα του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ.

Πάντως, όπως μαθαίνω, ο ίδιος θα ήθελε πάρα πολύ να δεχτεί το πολυπόθητο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Νίκο, που να το ανακοινώνει την ένταξή του στο ευρωψηφοδέλτιο, αν και δεν τον βλέπω. Αν τον συμπεριλάβει θα χάσει και ψήφους και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ανδρουλάκης. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια ο Παπαχρήστος θύμιζε εξαπτέρυγο του Μητσοτάκη.

Ωστόσο, μου έχουν λυθεί αρκετές απορίες. Όπως, για παράδειγμα τα πολύ θετικά άρθρα του Γιώργου Παπαχρήστου προς πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται, όμως, ότι δεν αρκούν. Αληθινή “τραγωδία”…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.