Αληθινές ρουκέτες Αντώναρου μετά την δήλωση Καραμανλή ότι δεν θα είναι υποψήφιος

Με αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε την ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2023, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβέρνησης Καραμανλή κάνει λόγο για μια από καιρό αναμενόμενη και προσεγμένη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσαν την είδηση τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

«Ιδιαίτερα προσεγμένη η από καιρό αναμενόμενη δήλωση Καραμανλή για μη συμμετοχή του στις επόμενες εκλογές. Κάθε λέξη μετρημένη. Μιλάει για ολοκλήρωση της «κοινοβουλευτικής του διαδρομής». Και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ για απόσυρση από την πολιτική — όπως σπεύδουν να ερμηνεύσουν τα παπαγαλάκια» σχολιάζει ο Ε. Αντώναρος και τονίζει ότι σημασία έχουν όσα δεν ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1